image image image image
Ποιοι είμαστε; "ΔΡΩ" ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΔΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ
Ώρες Επικοινωνίας Ώρες Επικοινωνίας με τη ΜΚΟ Δρω. Για άμεση επικοινωνία με το ΜΚΟ Δρω μπορείτε να καλείτε στο 6939448801, από Δευτέρα ως Παρασκευή και ώρες 17:00-21:00. Τα γραπτά σας αιτήματα, παρατηρήσεις, νέα, ιδέες κι ό,τι άλλο μπορείτε να στέλνετε στο mailμας info@mko-dro.gr, θα σας απαντούμε το συντομότερο δυνατό! Δεν βρισκόμαστε σταθερές ημέρες και ώρες στα γραφεία μας, οπότε καλύτερο είναι να επικοινωνήσουμε στο κινητό , προφορικά ή με sms, ή στο mail για να κλείσουμε το ραντεβού μας.
Οι Συνεργάτες μας! Η «ΔΡΩ» απαρτίζεται από μία ομάδα ανθρώπων με κοινό σημείο την ευαισθησία απέναντι στα εμποδιζόμενα άτομα
Επικοινωνήστε μαζί μας! Διεύθυνση: Αιτωλίας 3 & Μεσογείων, Αθήνα, Αττική, ΕΛΛΑΔΑ, 115 26
Τηλ.: 210 7776213
Fax:  210 7776804
* * * *
Τετάρτη Νοέμβριος 22 , 2017
ΜΕΓΕΘΟΣ
   

Ετήσιο Σεμινάριο της Ελληνικής Εταιρίας Αναπτυξιακής Παιδιατρικής για τον Αυτισμό

24 Ιανουαρίου 2012

Στις 12 Φεβρουαρίου 2012, Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Στράτος Βασιλικός (Οδός Μιχαλακοπούλου 114), στην Αίθουσα Ολυμπία, στις 10πμ-1μμ, το Ετήσιο Σεμινάριο της ΕΕΑΣΠ -με θέμα "Αυτισμός και Καθημερινότητα", με ομιλητή τον Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής - ΕΕΑΣΠ, Δρ Δημήτρη Δημητρίου Παπαβασιλείου MD PhD, Παιδίατρο-Αναπτυξιολόγο.

Θα περιγραφεί βασικό πρόγραμμα καθημερινότητας βασισμένο στις Αρχές της Εφαρμοσμένης Συμπεριφορικής Ανάλυσης (ΑΒΑ) και της Εκπαίδευσης Καίριων Δεξιοτήτων (Pivotal Response Training-PRT). Αναζητούμε και τονίζουμε κατά δύναμιν πρακτικές λύσεις αντιμετώπισης καθημερινών προβλημάτων-βασικών δεξιοτήτων και προσαρμοστικών συνηθειών όπως Ντύσιμο, διατροφή, Ύπνο αλλά κυρίως Εντολοδοσία και Οριοθέτηση. Προσανατολιζόμαστε στις ανάγκες της Ελληνικής Πραγματικότητας, βασιζόμενοι στις σύγχρονες και επιστημονικά Τεκμηριωμένες μεθόδους.

Αφορά Γονείς και Ειδικούς και για τα Μέλη της ΕΕΑΣΠ η συμμετοχή στο Ετήσιο Σεμινάριο της ΕΕΑΣΠ είναι δωρεάν. Θα δοθεί δίπλωμα συμμετοχής.

Τα Μέλη της ΕΕΑΣΠ έχουν προτεραιότητα κράτησης θέσης στο Ετήσιο Σεμινάριο αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα τα οποία πραγματοποιούνται από την ΕΕΑΣΠ όπως και σταθερή έκπτωση σε αυτά ή κατά περίπτωση εκδήλωσης, δωρεάν συμμετοχή. Για τα Μη-Μέλη, το δικαίωμα συμμετοχής είναι 20 ευρώ αν η εγγραφή γίνει έως και Κυριακή 5/2/12

Για εγγραφές παρακαλώ όπως συμπληρώσετε την Φόρμα Συμμετοχής που παρέχεται ή αποστείλατε εμαιλ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ 6994138988.

Η καταβολή δικαιώματος συμμετοχής στο Σεμινάριο γίνεται στον λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς υπ'αριθμόν 5079-052212-131, στο όνομα Δημητρίου Δημήτριος του Κωνσταντίνου.

Δια εμβάσματα από το εξωτερικό ο αριθμός IBAN είναι GR60 0172 0790 0050 7905 2212 131 Μετά την εγγραφή παρακαλούμε όπως καταβάλλετε το δικαίωμα συμμετοχής εντός του χρονικού ορίου. Θα δοθεί τιμολόγιο-απόδειξη είσπραξης κατά την προσέλευση στο Σεμινάριο.

Με την κατάθεση του δικαιώματος καταβολής, παρακαλώ όπως αποστείλατε φαξ με την απόδειξη κατάθεσης στο 210 6997779 υπόψιν κου Δημητρίου και κας Χρυσοστάλη. Μπορείτε επίσης να στείλετε εμαιλ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. με επισυναπτόμενη την απόδειξη κατάθεσης αντί του φαξ.

Το δικαίωμα επί τόπου εγγραφής είναι 30 ευρώ και δίνει επιπλέον την δυνατότητα εγγραφής και ως Μέλους με παροχή όλων των δικαιωμάτων του Μέλους της ΕΕΑΣΠ, εφόσον ο συμμετέχον το επιθυμεί.

To Ξενοδοχείο Στράτος Βασιλικός βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Μιχαλακοπούλου 114.

*Πολιτική ακυρώσεων κρατήσεων θέσεων. Για ακυρώσεις από 4 μέρες πριν την εκδήλωση ως και την ημερομηνία της εκδήλωσης όπως και για ακυρώσεις μη-προσέλευσης παρακρατείται πλήρως το ποσό του δικαιώματος συμμετοχής. Σε περίπτωση εγγραφής Μέλους, δεν χάνεται το δικαίωμα Εγγραφής ως Μέλος σε περίπτωση Μη Προσέλευσης στο Σεμινάριο.

ΣΚΑΙ Κραυγή αγωνίας ΚΕΘΕΑ

NET Κραυγή αγωνίας ΚΕΘΕΑ
ΝΕΤ Βουδούρης για ΚΕΘΕΑ στην Πρωινή Ενημέρωση
ΝΕΤ Α. Παπαρήγα στην Πρωινή Ενημέρωση για το ΚΕΘΕΑ
ΝΕΤ. Α. Παπαρήγα στην Πρωινή Ενημέρωση για το ΚΕΘΕΑ

ΝΕΤ Κραυγή αγωνίας ΚΕΘΕΑ
ΝΕΤ Κραυγή αγωνίας ΚΕΘΕΑ
ΝΕΤ Η Ν. Μπακογιάννη για το ΚΕΘΕΑ
ΚΕΘΕΑ στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των φορέων για τις περικοπές και την εφεδρεία

Δελτίο MEGA αντιδράσεις φορέων για εφεδρεία
MEGA Κραυγή αγωνίας ΚΕΘΕΑ
MEGA Κραυγή αγωνίας ΚΕΘΕΑ
ΑΝΤ1 Κραυγή αγωνίας ΚΕΘΕΑ

E-Shop

ΧορηγιεςΠοιος/Ποια γιορτάζει;

Συνεργαζόμενοι Φορείς

ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΩΦΩΝ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΕ...
ΜΟΝΑΔΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ Φ...
Helmsic
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΝΟ...
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗ...
ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓ...
ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚ...
ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ
ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΛΕ...
DEREE AMERICAN COLLEGE OF GREECE
ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑ...
SYNTHESIS
MAX PRODUCTIONS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ...
«ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ»
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑ...
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΩΦΩΝ
Μ.Κ.Ο. ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ
Μ.Κ.Ο. ΑΘΗΝΑ
Μ.Κ.Ο. ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ
Μ.Κ.Ο. PRAKSIS
SPECIAL OLYMPICS ΕΛΛΑΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΓ. Ο...
ΤΜΗΜΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗ...
ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔ...
EUROPEAN BRIDGES CONSULTING
SIGNMARK PRODUCTIONS OY